Din Argus rådgiver har fått kontor hos deg!

Arild Gustavsen - 28.04.2014

Flere og flere av våre kunder har forstått at Argus Dokumentsenter er plassert slik at det er like lett for alle som har nøkkel å gå inn på systemkontoret. Vi i Argus har akkurat like lang vei som deg til skrivepulten din – dersom du ønsker vår bistand. Det er heller ikke til å unnslå – at mange har mer enn nok med å bruke prosjekt-systemene sine i en travel hverdag – om de ikke også selv skal lage dem. Så nøl ikke med å ta kontakt. Store reisekostnader ifbm konsulentarbeid hører normalt forrige århundre til – dersom alle er villige til å ta moderne teknologi i bruk. Så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi tilbyr deg følgende:

Tilpasning av overordnet styringssystem etter gjeldende krav. Litt info må du gi oss, selv om vi vet ganske mye om deg, dersom vi har bistått deg med en sentral godkjenning.

Prosjektsystemer med hensyn på både kvalitet- og miljøstyring i prosjekter. Sannsynligvis smeller vi opp en komplett plan før du aner det. Bare gi oss hovedpostene i anbudet.

Bedriftsinterne kurs for verneombud. 40 timers kurs etter en snerten og kostnadsbesparende plan er virkelig noe å tenke på for alle våre kunder.

Arbeidsmiljøkartlegging. Nytt krav i HMS-regelverket. Gjelder alle virksomheter.

Forberedelse til gjennomføring alle typer tilsyn og lukking av avvik etter ethvert tilsynsbesøk.

Sertfiseringsbistand – alle standarder. Dersom du faktisk må sertifiseres.

Førstegangs søknad om sentral godkjenning. Det er lurt å la kjentfolk følge deg når du skal inn til DiBk.

Fornyelser og utvidelser av eksisterenede godkjenninger er arbeid for fagfolkene i Argus. Det er ikke arbeid for amatører.

Kontraktsgjennomgang – før saken havner hos juristene og alle andre enn de taper penger.