Kurs i Argus regi når regelverket er klart!

Arild Gustavsen - 14.02.2012

Vi ser at en rekke kursleverandører nå tilbyr kurs i obligatorisk uavhengig kontroll. Argus AS har også en tradisjon for å tilby slike kurs, og med nye metoder basert på humor – tror vi at våre kurs i fremtiden vil bli attraktive.

 

Imidlertid venter vi til over ferien med å kjøre slike kurs. Vi vil være sikker på at regelverket faktisk har trådt i kraft, og vi vil sjekke ut en måned eller to med forvaltningsmessig praksis før vi kjører våre kurs. Dersom vi får en ny utsettelse fra myndighetenes side, utsetter også vi våre kurs. Du skal ikke frykte at du kaster bort dyrebar tid og penger på kurs i et regelverk som rett etterpå blir endret.Fra vår side vil dette da se slik ut;

» Vi inviterer til kurs i løpet av juni 2012.

» Vi gjennomfører kursene i løpet av oktober 2012 som dagskurs.

» Alle kurs går på Gardermoen – dagskurs slik at alle kan komme seg til- og fra uten overnatting, og til hyggelige priser på reisen. Det er som kjent til- og fra Gardermoen de laveste flypriser er. 

» Har du lyst kan du ta kontakt med Gro Dalum (gro@argus.no) hos oss for forhåndspåmelding. Etter forhåndsinteressen å dømme, tror vi det blir trangt om plassene.