Nytt fra Argus - julen 2017

Arild Gustavsen - 20.12.2017

 Jul 2018

 

Relansering av ny prosjektmodul

Vi har arbeidet i hele høst med oppgradering av prosjektmodulen. Den relanseres 1. Januar og er velegnet for deg som vil være operatativ i dine prosjekter med smarttelefon.

De nye sjekklistene er laget som en kombinasjon av kvalitetssikringsrutiner og sjekklister for å tilfredsstille de nye myndighetskravene til rutiner. 

 

Nytt kurssenter

Vi har testet ut vårt nye kurssenter på Kløfta i høst med både fagbrevkurs og kurs i Plan- og bygningsloven. Konklusjonen er at det fungerer perfekt for oss, og deltakerne er helt unisone i sine tilbakemeldinger. De trives der i sammen med oss. Våren 2018 har vi satt HMS-arbeid og risikostyring i prosjekter på agendaen. Studer vår kursplan på www.argus.no/kurs

 

Frustrasjon over PBL-regelverket

Bransjen sliter med at Kommunaldepartementet og DiBk ikke blir enige med seg selv om de skal følge egne forskrifter eller ikke. Den overgangsordningen vi fikk i februar 2016, som sa at foretak som fra før har sentral godkjenning kunne få fornyet den godkjenning de har med en lemplig vurdering av utdanningskravet, mens nye søkere skulle håndteres etter forskriftens krav, er nå forlenget fra utløpsdato den 1. Juli 2018 til 1. Januar 2020. Og nok en ekspertgruppe er satt med for å se på hele ordningen. Vi har sluttet å holde pusten. 

 

Til slutt:

Vi har noen få ledige plasser på fagbrevkurset for praksiskandidater i anleggsmaskinførerfaget våren 2018. Er du interessert må du være raskt med å kontakte oss. Oppmeldingsfristen er allerede den 15. Januar. Fagbrevkursene er noe vi kjører fast i fremtiden, vår og høst. Dersom det finnes stor nok interesse, vurderer vi også betongfaget høsten 2018. Og helt til slutt:

Vi ønsker alle våre kunder en God Jul og et Godt Nytt År.

 

Arild G

Argus AS